+ - =
+/-
Üdvözli önt a Dutex Kft.
Dutex KFT

DUTEX KFT.

14
január
2014

Szolgáltatások

Kérem válasszon az almenükbol!

 

Az általunk tisztításra átvett ruhanemuket, szonyegeket, textíliákat a leheto leggondosabb módon kezeljük.

A tisztítandó darabok állapotát, állagát, munkatársunknak az Ön jelenlétében kell megállapítania és az esetlegesen várható állapotváltozásokat, egyéb észrevételeket a vállalási lapon feltüntetnie. Kérjük, ugyanekkor jelezze a tisztításra átadott anyag tulajdonságával, minoségével kapcsolatos ismereteit vagy egyéb észrevételeit, kívánságait, melyet lehetoség szerint igyekszünk kielégíteni!

Csatokért, gombokért, zipzárakért, válltömésekért, egyéb díszítésekért, kezelési útmutatóval el nem látott ruhákért, valamint azok hitelességéért felelosséget nem tudunk vállalni!

E-mail Nyomtatás PDF
Módosítás dátuma: kedd, március 10 2015
  
15
január
2014

Vegytisztítás

 Közületi megrendeloknek

 

A vegytisztítást környezetbarát technológiával végezzük, modern gépeink teljesen zárt rendszeruek. A tiszta ruhanemut vasaljuk, gozzel frissítjük, majd vállfán tároljuk.

 

Lakossági megrendeloknek

 

 

Vegytisztító szolgáltatásunk minden felsoruházati termékre kiterjed, ha a konfekcionált terméken lévo textilkressz „P” jelzést vagy vegyileg tisztítható feliratot tartalmaz. Vegytisztító szolgáltatásunkat korszeru, zártrendszeru automatikus vegytisztító géppel végezzük.

A gépi tisztítást megelozoen a ruházati terméket gondosan átnézzük és ahol szükséges az egyes szennyezodések eltávolítására leginkább alkalmas elo- foltkezelo szerrel kezeljük, így speciális szereket használunk a különbözo eredetu szennyezodések (pl.: vér, tej, fagylalt, bor, étkezési zsiradék, kávé, fuszeres ételfolt, motorolaj, tintafolt stb.) eltávolítására.

Ezt követoen a terméket vasalóasztalon gondos kézimunkával készre vasaljuk.

Az elkészült, kitisztított ruhanemuket vállfán, fóliaborításban adjuk át, így a tisztított ruhát megóvjuk a szállítás közbeni szennyezodéstol és gyurodéstol.

E-mail Nyomtatás PDF
Módosítás dátuma: kedd, március 10 2015
  
15
január
2014

Mosás

Lakossági megrendeloknek

 

Ez a szolgáltatásunk elsosorban háztartási textíliák tisztítására alkalmas.

Üzletünkben mind kilógrammos-, mind piperemosást végzünk.

A ruhákat kis kapacitású gépeken, kizárólag jó minoségu, környezetkímélo mosószerrel és adalékanyagokkal mossuk.

Az alapos mosást vasalás követi. Az elkészült textíliákat higiénikus csomagolásban adjuk át tulajdonosainak.

 

Közületi megrendeloknek

 

 

Ezt a szolgáltatásunkat kimondottan hoteleknek, szállodáknak, panzióknak, éttermeknek, kollégiumoknak, és minden olyan leendo ügyfeleinknek ajánljuk, ahol bizonyos rendszerességgel nagy mennyiségben keletkezik szennyes textília.

 

 

A ránk bízott textíliákat a leheto legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel tisztítjuk, hogy azok a makulátlan tisztaság mellett a leheto legmagasabb élettartamot érhessék el.

 

 

A mosás megkezdése elott a textíliákat válogatjuk szín, anyagminoség és szennyezettség szerint. Magas fokú szennyezettség vagy speciális foltok (zsír, paprika, rúzs, vér stb.) esetében egyedi foltkezelést végzünk. A textíliákat kizárólag kímélo, a természetet is óvó módszerekkel mossuk úgy, ahogy azt a szennyezettségük és anyagösszetételük megkívánja, így a fehér textíliák ragyogóan fehérek és foltmentesek lesznek, a színesek pedig megorzik eredeti színüket, a makacs foltoktól pedig maradéktalanul megszabadulnak.

 

 

Ezt követoen alapos kézi vagy gépi vasalásnak vetünk alá miden egyes darabot.

 

 

Az így elkészült textíliát higiénikus csomagolásban adjuk át.

 

Cégünk rugalmas mind árképzés, mind a szolgáltatások tekintetében.

E-mail Nyomtatás PDF
Módosítás dátuma: kedd, március 10 2015
  
15
január
2014

Szőnyegtisztítás

 

Lakossági megrendeloknek

Minden szonyeg a tisztítás elott nagy hatásfokú, vibrációs elvu porológépekkel portalanítva, atkátlanítva van.

A szonyegek egyedileg kézi elokezelésen, foltkezelésen esnek át, és csak ezután kerülnek a nagy hatásfokú program-vezérelt sík-mélymosógépre, ahol a szonyegek teljes keresztmetszetébol mélymosással van eltávolítva a szennyezodés.

Vállaljuk gépi gyártású szonyegek szegését, rojtozását.

E-mail Nyomtatás PDF
Módosítás dátuma: kedd, március 10 2015
  
15
január
2014

Bérvasalás

 

Lakossági megrendeloknek

 Vállaluk otthon tisztított alsó- és felsoruházatok, alkalmi ruhák, blúzok, ingek, zakók, továbbá abroszok, függönyök, ágynemuk vasalását.

E-mail Nyomtatás PDF
Módosítás dátuma: kedd, március 10 2015
  

További cikkeink...

2. oldal / 3

2400 Dunaújváros, Gutenberg köz 2.                                                                        Tel/fax: 06-25-411-138